2018 Kerstgroet

Een voorspoedig 2019 en meer wenst het bestuur van de Leyetocht al haar vele vrijwilligers, alle trouwe sponsoren en de landeigenaren.  Reeds nu is bij de Leyetocht bekend dat 2019 een historisch jaar wordt. We nemen bij de Leyetocht afscheid van de welbekende routeborden. Routeborden die sinds de derde Leyetocht in 1980 in  gebruik zijn voor de bewegwijzering met daarop de firmanaam ERKO . Bekend van de stomerij in de Achterstraat te Helvoirt. De stomerij die al enkele jaren vertrokken is naar Eindhoven om  daar samen te gaan met een goed draaiende stomerij onder de naam stomerij.nl .

 

De Leyetocht heeft een firma uit Helvoirt bereid gevonden om Brabants grootste fietsfeest te voorzien van nieuwe routeborden die de weg wijzen aan de duizenden deelnemers naar oost, west, noord of  zuid Brabant.  Dus de dagen van de routeborden ERKO zijn voorbij. In  januari gaat het bestuur dit op een feestelijke manier bekend maken. Tot die tijd is het raden wie of welke onderneming uit Helvoirt zich aangetrokken voelt om de Leyetocht stevig te sponseren. En dat ook daadwerkelijk doet. Het bestuur is er mee in haar sas.

Tot op heden heeft de Leyetocht het gedaan met 1500 routeborden om de routes van 25 km tot en met 150 km te bewegwijzeren.  We verklappen al vast dat er dit keer meer routeborden op de plank liggen met een nieuwe sponsornaam.

 

Het bestuur Leyetocht, Helvoirt

De ERKO-borden zijn geschiedenis en zullen in 2019 niet meer terugkomen. Er zijn al nieuwe gereed.