On-line inschrijven mogelijk gemaakt door Scan & Go

On-line inschrijven is mogelijk bij de Leyetocht voor de deelnemers die in Helvoirt starten door een project NTFU Scan & Go . NTFU ( Nederlandse Toer Fiets Unie ) is de landelijke organisatie voor de toerfietsers in Nederland en initiatiefnemer van deze mogelijkheid.
Je wordt doorgestuurd naar de website van fietssport.nl!

ALLEEN STARTERS VANUIT HELVOIRT KUNNEN GEBRUIK MAKEN VAN SCAN & GO.
Surf naar het digitaal inschrijfformulier voor de Leyetocht:
Digitaalinschrijven @ leyetocht.nl door op deze link te klikken. (Inschrijven is mogelijk!)

Deelnemers aan de ATB-Leyetocht kunnen eveneens on-line inschrijven.
Surf naar het digitaal inschrijfformulier voor de ATB-Leyetocht:
Digitaalinschrijven @ leyetocht.nl door op deze link te klikken. (Inschrijven is mogelijk!)

De toekomstige deelnemer vult  het formulier in en voldoet het inschrijfgeld via internetbankieren. Hierna  ontvangt de inschrijver automatisch een bevestiging per e-mail.  In de bevestigingsmail is onder andere een barcode opgenomen. Deze barcode is voor iedere deelnemer uniek. Op de dag van de Leyetocht neemt de deelnemer deze bevestigingsmail met barcode mee naar de startlocatie in Helvoirt. Daar scant de Leyetocht de barcode, de deelnemer is geregistreerd en kan met een aangereikte stempelkaart en stuurbord op pad. Elke deelnemer moet apart online inschrijven. Online inschrijving kan uiterlijk tot en met de vrijdag voor het evenement.

Restitutie van inschrijfgeld na de Leyetocht is niet meer mogelijk.

Bezitters van een NTFU ledenpas moeten de bevestigingsmail ook meenemen naar de startlocatie.  Dit in tegenstelling tot mogelijke andere berichten elders.

      Sponsors