Moet je vooraf inschrijven?

Inschrijven op de dag zelf is altijd mogelijk. Er zijn verschillende starttijden voor de diverse afstanden.

Is inschrijven per groep mogelijk?

Clubs aangesloten bij de NTFU kunnen hun ledenlijst gebruiken voor aanmelden. Lijst dient naam, adres, postcode en plaats te bevatten plus nummer ledenpas per deelnemer. Er is dan alleen korting mogelijk op basis van de ledenpas . Wil men gebruik maken van een voordeelactie dan is individuele inschrijving verplicht en vervalt de NTFU korting. Dus niet en, en !

Is voorinschrijven mogelijk?

Voorinschrijven is mogelijk op zaterdag voor het evenement, van 13.00 tot 16.00 uur bij de startlocatie HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, 5268 CA, Helvoirt.

Is online inschrijven mogelijk?

Inschrijven via internet is mogelijk. Ga na digitaal inschrijven en klik op de link hierna. Vul de noodzakelijke velden in betaal per internetbankieren  het deelnamebedrag. Direct na de inschrijving ontvangt de aanmelder een bevestigingsmail met daarop een barcode. Deze e-mail dient de deelnemer mee te nemen naar het vertrek van de tocht op de dag van het evenement. Even inscannen en de laatste gegevens krijgen de deelnemers te horen. Daarna is vertrek mogelijk.

Zijn er routebeschrijvingen?

Er zijn geen routebschrijvingen. De route bordjes zijn duidelijk gehangen en worden gecontroleerd.

Hoe kan ik de route volgen?

Speciale pijlen geven de routes aan. Voorbeelden van deze pijlen liggen bij de inschrijfbureau’s gereed als voorbeeld. Vanaf het vertrek volgen de meeste afstanden aanvankelijk dezelfde route. Daar waar de afstanden splitsen staan zogenaamde splitsingsborden. Die geven met duidelijke pijlen de richting aan van bijvoorbeeld waar de route van 50 km heen gaat en waar de route van 75 km heen gaat. Na een splitsingsbord komt nog een bevestigingsbord op de route te staan, een tiental meters bij het begin van nieuwe straat op de gekozen route.

Kan ik onderweg nog van route veranderen?

De routes van 25 en 39, de routes van 50 en 75 en de routes van 100 en 150 km lopen lange tijd gelijk op. Tot aan de splitsing is er een keuzevrijheid . Daarna niet meer. Het is geen ramp de route van 25 km te fietsen met een deelnamebewijs van de 39 km.